суббота, 17 августа 2013 г.

Активістів Femen жорстоко побили в Одесі


КИЇВ. 18 серпня. УНН. 17 серпня в Одесі сталося чергове варварське побиття активістів Femen українськими спецслужбами, повідомили УНН у прес-службі руху. 
Близько 21.00 вечора в місті Одеса на активісток Femen Ганну Гуцол, Олександру Шевченко і консультанта руху Віктора Святського напали співробітники українських спецслужб і жорстоко побили. Активісти Femen були перехоплені групою людей на виході з під'їзду одного з одеських будинків. Напад був абсолютно за відпрацьованою схемою: співробітники спецслужб вели попередній нагляд за активістами і, підібравши зручний момент, вчинили напад. Жорстоко побивши активістів Femen, злочинці віддалилися на автомобілі з водієм, який чекав своїх колег у місця скоєння злочину, відзначають у прес-службі руху. 
В даний момент всі три члени руху Femen направляються до лікарні в машині швидкої допомоги.
У Femen заявляють, що систематичні атаки проти членів руху організовані українською владою і здійснені за допомогою спецслужб з метою припинити діяльність жіночого руху в диктаторських країнах, таких як Росія, Білорусь, Україна.
Femen закликає демократичну Європу негайно допомогти протистояти "кровожерливій ​​диктаторської машині на території пострадянських країн".

Комментариев нет:

Отправить комментарий